Kalendervirkning!

Jag är med på en kalendervirkning på nätet som jag tyckte lät himla rolig! Från idag, den första december fram till jul publiceras en liten del av mönstret varje dag. På julafton virkar vi alltså sista delen av det hemliga projektet :-).

Jag har garnet redo (200 g tunt bomullsgarn) och virknål 1,75! Jag tänkte uppdatera detta inlägg med bilder lite då och då om hur arbetet fortskrider :-).

Nu kör vi!

Före

 

1

Efter lite inledande frågetecken om hur många dst jag skulle ha när de få raderna för dagen var klara, så är jag till slut klar med dagens lilla virkning :-):

 

2

Lite blad, eller nåt 🙂

 

3

Nä nu går det åt h—–e…. Arbetet blir hårt och krullar sig. Verkar som det blev för liten nål ändå! Jag som testade 2,5 först, och nu 1,75 (har ingen nål däremellan)…

 

5

Uppdatering: Har testat virknål 3 nu, och fortfarande inget bra resultat! Tålamodet börjar vackla, känner att jag har halkat efter en del. Men, skall ge det här en sista chans! Jag tycker det lät som en kul idé! Problemet med att jag inte vet vilken virknål man bör ha till garnet (ingen etikett på garnet) samt att jag inte vet vad det är jag virkar, är ingen bra kombination :-). Men vi  får se! Skall ge det en chans till!

Annonser

2 tankar om “Kalendervirkning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s